Lomahuvila Pääksnokka
Huvila

Huvila valmistui vuonna 2003. Se on rakennettu kahteen kerrokseen ja on talviasuttava. Alakerran huoneistoala on 63 m2 ja yläkerran n. 40m2. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta. Olohuonetta ja keittiötä erottaa toisistaan varaava takka. Eteisestä on kulku yläkertaan, pesuhuoneeseen ja saunaan. Yläkerrassa on kaksi makuutilaa, kahtapuolin rappuja. Molemmin puolin rakennusta on isot terassit.
Mökin pohjapiirros: alakerta yläkerta

Nukkumapaikkoja alakerrassa on 3+3 ja yläkerrassa 6+2.

Puuvajan yhteydessä puucee ja sisällä wc.

Huvilalla on pikkulapsia varten olemassa mm. potta ja syöttötuoli.


Keittiö

Keittiössä on tiskikone, mikroaaltouuni, hella, jääkaappipakastin, kahvinkeitin jne. , sekä astiat reilulle 10 hengelle ja patoja ja kattiloita. Kaikki normaaliin ruuanlaittoon tarvittava on saatavilla. Ison pirttipöydän ympärille mahtuu 8-10 henkeä yhtä aikaa syömään.

Talousvesi on mökille tuotava erikseen. Porakaivon vesi on puhdasta, ei siis sisällä mitään bakteereja mutta rautaa kuitenkin liikaa, jotta sitä viitsisi käyttää talousvetenä. Pesemiseen rauta ei vaikuta. Vuokralaisia varten on varattu talousvesi etukäteen valmiiksi mökille ja täydennystä pystyy kukin vierailunsa aikana hakemaan itse läheisestä pumppukaivosta.


Sauna

Sauna on sähkösauna ja kuumavesivaraajan tilavuus on 200L.
Pesuhuoneessa on suihku, lavuaari ja wc.


Muuta varustelusta

Polttopuut ja kaasu kuuluvat vuokraan. Lisäksi saatavilla on myös kaira ja jääsaha, pihaleluja, sulkapallomailat, tikkataulu, uimarenkaita jne.


Terassit, grilli, vene, laituri

Terassilla on kaasugrilli ja rannassa vene. Perheen pelastusliivit ovat vuokralaisten käytettävissä ja jos muun kokoisia tarvitsee, voi niitä vuokrata läheisestä Vähäveden retkimelontakeskuksesta lisää. Käytössä olevat pelastusliivit sekä kelluntaliivit:15-30kg (pl), 30-40kg, 40-50kg, 60-70kg ja 80-90kg.
Laituri on leveä ja sen molemmin puolin on rappuset. Laiturilta voi omalla vastuulla hyppiä. Vettä on laiturin päässä yli 1,5m ja ranta syvenee jyrkästi. Lasten kahluuranta on erillään. Molemmat terassit on varustettu kesäaikana pihakalustein.


Ajanviete

Huvila on sähköistetty (verkkosähkö). Siellä on lattialämmitys. 2 TV:tä, videot, cd/kasetti/radio -soitin, sisä/pihaleluja, pelejä, lukemista.


Liinavaatteet

Asiakkaiden käyttöön on varattu 2 pitkää laudeliinaa sekä käsipyyhkeet pesuhuoneessa ja keittiössä.
Huvilalla on myös jonkin verran liinavaatteita asiakkaiden satunnaista tarvetta varten, jos esim. jotain on unohtunut ottaa mukaan tai olette saaneet yllättäin vieraita, jotka jäävät yöksi. Vierailun aikana käytetyistä ylimääräisistä liinavaatteista peritään korvaus erikseen. Laudeliinat ja käsipyyhkeet kuuluvat vuokraan.