Lomahuvila Pääksnokka
Vuokrausehdot

Varaa lomasi ajoissa. Huvila on kuitenkin aina periaatteessa valmis ottamaan vieraita vastaan, joten lyhyelläkin varoitusajalla voi mökkiä kysyä itselleen käyttöön. Varatessasi pyydän 25% varausmaksun loma-asunnon vuokrasta. Sillä vahvistat varauksesi. Loput vuokrasta maksetaan kuukautta ennen huvilalle tuloa. Lyhyen varoitusajan varaukset maksetaan kerralla kokonaan. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 21 vrk ennen loman alkua. Peruutustilanteissa pidän varausmaksun ja loput vuokrasta palautan sopimuksen mukaan, jos peruutus on tapahtunut hyvissä ajoin ennen vuokrausajanjakson alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitan koko vuokrasumman.

Vuokrahintaan kuuluu huvilan, veneen, puiden, kaasun, saunan, sähkön, huvilalla olevien varusteiden vapaa käyttö vuokrausaikana. Liinavaatteet eivät kuulu vuokraan, ellei niin ole erikseen sovittu.

Huvila luovutetaan siivottuna, samassa kunnossa kuin se otettiin vastaan. Siivoustarvikkeet ja aineet kuuluvat vuokraan. Jos jotakin vahingoittuu tai menee rikki vierailunne aikana, pyydän ottamaan minuun yhteyttä, jotta voimme sopia korjauksista ja korvauksista.

Huvila on lämmin ympäri vuoden. Tie aurataan talvella pihaan asti. Jos saatte yllättäin joukon vieraita yöpymään luoksenne huvilalle (koskee myös telttailijoita ja asuntovaunulla matkaajia), pyydän teitä kertomaan siitä myös minulle, jotta voimme määritellä onko tarvetta tarkistaa sovitun vuokramme suuruutta. Molemminpuoleinen luottamus on kaiken a ja o. Ylimääräisestä sisätilojen tai pihan siivouksesta laskutan 25€/h. Jos joudun käyttämään paikalla ammatti-ihmisiä korjaamassa vahinkoja, joutuu vuokralainen korvaamaan kaikki aiheutuneet kulut.

Lemmikkieläimiä ei saa päästää sängyille tai sohville ja niiden tuomisesta huvilalle pitää sopia erikseen. Niiden ei saa myöskään antaa ulostaa piha-alueelle tai häiritä naapureita. Ääni kantaa veden ääressä kauas, myös ihmisen. Naapurit ja muut ranta-asukkaat tulee ottaa huomioon mökillä oltaessa. Sisätiloissa ei saa tupakoida ja ulkonakaan ei saa tupakantumppeja tai tulitikkuja jättää muualle kuin niille varattuihin astioihin jo yleisen paloturvallisuuden ja siisteyden vuoksi. Myöskään järveen ei saa heittää mitään sinne kuulumatonta. Omien mattojen pesu huvilalla tai rannassa on kielletty.

Heidi Otava
+358400-472309